Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat lejer savoiardo, cremoso citrice, lime si busuioc, fructe osmozate kiwi,ananas si piersica,fructe de padure proaspete,crunchy de ciocolata Velvet Callebaut 33.6% si paillete feuilletine.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1kg – Blat aromat cu fistic, cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crema cu vanilie de Bourbon, jeleu de capsuni, mousse de ciocolata Ciocolata Callebaut 70%, glazura de capsuni, jeleu de zmeura.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Blat de migdale,crema Raffaello cu nuca de cocos si ciocolata Velvet Callebaut 33.6%,cremoso de migdale si mousse de ciocolata alba, vanilie de Madagascar si glazura mirror de migdale
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Mouse de vanilie de Madagascar si lamaie, gelatina de ananas, blat aromatizat cu coaja de lamaie si vanilie
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat lejer de migdale,mousse de mango,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat lejer cu ulei de masline,Velvet Callebaut 33.6%,mousse de ciocolata Callebaut 40.7%,mousse de ciocolata fondanta Cacao Barry 55%,crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, namelaka cu ciocolata Callebaut, jeleu de zmeura, cremoso cu alune de padure, mousse cu ciocolata fondanta Cacao Barry 60%, glazura din fructe de padure.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1kg – Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului.
600 g -blat de tarta fraged,crema mousseline de lamaie,bezea aromatizata si menta
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat de tarta fraged crema mousseline cu vanilia de Madagascar, cremoso cu caramel,mar copt si usor aromatizat cu scortisoara si vanilie.