Afișez toate cele 13 rezultate

Carpe Diem

170.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.

Detalii
Comanda Acum
tort de fructe

Giardino di frutta

155.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat lejer savoiardo, cremoso citrice, lime si busuioc, fructe osmozate kiwi,ananas si piersica,fructe de padure proaspete,crunchy de ciocolata Velvet Callebaut 33.6% si paillete feuilletine.

Detalii
Comanda Acum

Parfum de vară

170.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.

Detalii
Comanda Acum
tort armonia

Armonia

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1kg – Blat aromat cu fistic, cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii.

Detalii
Comanda Acum

Passione

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crema cu vanilie de Bourbon, jeleu de capsuni, mousse de ciocolata Ciocolata Callebaut 70%, glazura de capsuni, jeleu de zmeura.

Detalii
Comanda Acum

Amandina

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat pandispan cu ciocolata ,crema de unt , pate a bombe ,rom si ciocolata callebeaut

Detalii
tort raffaello

Raffaello

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat de migdale,crema Raffaello cu nuca de cocos si ciocolata Velvet Callebaut 33.6%,cremoso de migdale si mousse de ciocolata alba, vanilie de Madagascar si glazura mirror de migdale

Detalii
Comanda Acum
mimosa tort aniversal

Mimosa

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Mouse de vanilie de Madagascar si lamaie, gelatina de ananas, blat aromatizat cu coaja de lamaie si vanilie

Detalii
Comanda Acum

Ferrero Rocher

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat de alune,mousse alune,ciocolata calebeaut 55%,caramel

Detalii
tort viola

Viola

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat lejer de migdale,mousse de mango,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.

Detalii
Comanda Acum
La torta tre mousse

Tre mousse

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat lejer cu ulei de masline,Velvet Callebaut 33.6%,mousse de ciocolata Callebaut 40.7%,mousse de ciocolata fondanta Cacao Barry 55%,crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine.

Detalii
Comanda Acum
tort lintensita

L’intensità

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, namelaka cu ciocolata Callebaut, jeleu de zmeura, cremoso cu alune de padure, mousse cu ciocolata fondanta Cacao Barry 60%, glazura din fructe de padure.

Detalii
Comanda Acum
tort snickers

Snickers

150.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1kg – Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.

Detalii
Comanda Acum