Armonia 120gr
16.00 lei120gr – Blat aromat cu fistic,cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii
Afișez toate cele 48 de rezultate
120gr – Blat aromat cu fistic,cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii
Box de 6 monoportii compus la alegere
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.
130 gr – Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.
850g – Ingrediente: maia naturala, drojdie, zahar, unt, ulei extract la rece, faina, Crema Ciocolata alba Callebaut, vanilie de Madagascar, Crema cu alune de pădure ciocolata cu lapte Callebaut coaja de lamaie biologica si portocala
1Kg – Ingrediente: ciocolata belgiana Callebaut 40%, maia naturala, drojdie, zahar, unt, ulei presat la rece, nuca, pasta de alune, amidon, vanilie de Bourbon, coaja de lamaie biologica, esenta de rom
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
Variaza la 700g – Blat fara faina cu ciocolata fondanta Callebaut 54.5%, crema de vanilie de Bourbon, cremoso Gianduia, glazura de capsuni.
110 g -Blat de migdale, mousse de yuzu , crema cu nuca de cocos ,ciocolata Velvet Callebaut 33.6%, jeleu de mango si cremoso de migdale.
130 gr – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine,Bavareza cu crema de alune si cremoso cu ciocolata Callebaut 70% si mousse de alune
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat lejer savoiardo, cremoso citrice, lime si busuioc, fructe osmozate kiwi,ananas si piersica,fructe de padure proaspete,crunchy de ciocolata Velvet Callebaut 33.6% si paillete feuilletine.
130 gr -blat lejer savoiardo, cremoso citrice, lime si busuioc, fructe osmozate kiwi,ananas si piersica,fructe de padure proaspete,crunchy de ciocolata Velvet Callebaut 33.6% si paillete feuilletine.
140 gr – Mouse de vanilie de Madagascar si lamaie, gelatina de ananas, blat aromatizat cu coaja de lamaie si vanilie
130g – Mousse de ciocolata alba Callebaut,vanilie de Madagascar,pasta de barnza cu capsuni,blat de migdale aromatizat cu sirop de salcam si glazura de capsuni
100g – Crema patisera stigmatizata cu vanilie de Madagascar, scortisoara, anason, cuisoare si cardamon, glazura de portocala
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.
130gr-Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.
130 g – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crema cu vanilie de Bourbon, jeleu de capsuni, mousse de ciocolata Ciocolata Callebaut 70%, glazura de capsuni, jeleu de zmeura.
700g – Platou cu prajituri asortate
140gr – Blat de migdale,crema Raffaello cu nuca de cocos si ciocolata Velvet Callebaut 33.6%,cremoso de migdale si mousse de ciocolata alba, vanilie de Madagascar si glazura mirror de migdale
250 gr – Savarina, jeleu de capsiuni si frisca naturala aromatizata cu lime si vanilie de Bourbonc
250 gr – Savarina, jeleu de visine si frisca naturala aromatizata cu lime si vanilie de Bourbon
130g- Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.
100 g -blat lejer cu ulei de masline,Velvet Callebaut 33.6%,mousse de ciocolata Callebaut 40.7%,mousse de ciocolata fondanta Cacao Barry 55%,crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine.
140 gr -blat lejer de migdale,mousse de mango,cremoso praline,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1kg – Blat aromat cu fistic, cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii.
1Kg – Ingrediente: maia naturala, drojdie, zahar, unt, ulei presat la rece, fistic, pasta de fistic artizanala, amidon, vanilie de Bourbon, coaja de lamaie biologica si portocala
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
Variaza la 700g – Blat de ciocolata Callebaut 54.5%, crema de ciocolata si caramel, cremoso cu fructul pasiunii, glazura mirror cu cacao.
100g – Crema patisera cu Baileys, glazura de cafea , frisca aromatizata cu Baileys
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa
500g
100g – Crema patisera cu menta , glazura cu rom si lime
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crema cu vanilie de Bourbon, jeleu de capsuni, mousse de ciocolata Ciocolata Callebaut 70%, glazura de capsuni, jeleu de zmeura.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Blat de migdale,crema Raffaello cu nuca de cocos si ciocolata Velvet Callebaut 33.6%,cremoso de migdale si mousse de ciocolata alba, vanilie de Madagascar si glazura mirror de migdale
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Mouse de vanilie de Madagascar si lamaie, gelatina de ananas, blat aromatizat cu coaja de lamaie si vanilie
600g – 2 buc. Paris-Brest Praline / 2 buc. Pavlova / 2 buc. Sfumature di Macarons
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat lejer de migdale,mousse de mango,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.
600g – 6 buc. Sfumature di Macarons
Macaron, cremoso de mure, coulis de fructe de padure, foita de aur comestibila
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat lejer cu ulei de masline,Velvet Callebaut 33.6%,mousse de ciocolata Callebaut 40.7%,mousse de ciocolata fondanta Cacao Barry 55%,crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine.
100 g – busuioc si lime, crema pasticcera aromatizata cu busuioc, glazura de lime.
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, namelaka cu ciocolata Callebaut, jeleu de zmeura, cremoso cu alune de padure, mousse cu ciocolata fondanta Cacao Barry 60%, glazura din fructe de padure.
600g – 6 buc. Pavlova
Bezea cu lime, frisca, mascarpone, fructe de padure
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1kg – Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.
100 g – crema pasticera cheesecake, cremoso de mure, mure prospete.
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului.
600 g -blat de tarta fraged,crema mousseline de lamaie,bezea aromatizata si menta
100 g -crema pasticera cu cocos, glazura de ciocolata Velvet Callebaut 33.7% cu paillete Feuilletine
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
100 g – crema pasticera cu unt de arahide facut in casa, gasura de ciocolata si arahide, gel de caramel.
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului
1 kg -blat de tarta fraged crema mousseline cu vanilia de Madagascar, cremoso cu caramel,mar copt si usor aromatizat cu scortisoara si vanilie.
100g – crema pasticera stracciatella, glasa de cirese
Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.
Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
100 g – crema pasticera de vanilie si frisca aromatizata cu lime. Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate. Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
.
WhatsApp us