Afișez toate cele 48 de rezultate

Armonia 120gr

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

120gr – Blat aromat cu fistic,cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii

Detalii

Box Monoportii

Alege 6 monoportii

Box de 6 monoportii compus la alegere

Detalii

Carpe Diem

160.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.

Detalii
Comanda Acum

Carpe Diem 130gr

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

130 gr – Namelaka de catina. Bavareza cu muguri de pin,.Gelatina de zmeura. Bavareza cu crema de alune de padure si ciocolata. Paillete feuilletine. Blat lejer cu alune de padure. Glassa mirror.

Detalii
Out Of Stock

COZONAC ARTIZANAL CU VANILIE SI ALUNE

140.00 lei
Evaluat la 0 din 5

850g – Ingrediente: maia naturala, drojdie, zahar, unt, ulei extract la rece, faina, Crema Ciocolata alba Callebaut, vanilie de Madagascar, Crema cu alune de pădure ciocolata cu lapte Callebaut coaja de lamaie biologica si portocala

Detalii
cozonac artizanal cu ciocolataOut Of Stock

Cozonac cu dubla umplutura de ciocolata – 12-13 cu livrare 23-24 decembrie

85.00 lei

1Kg – Ingrediente: ciocolata belgiana Callebaut 40%, maia naturala, drojdie, zahar, unt, ulei presat la rece, nuca, pasta de alune, amidon, vanilie de Bourbon, coaja de lamaie biologica, esenta de rom

Detalii
tort pentru ea

EA

140.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

Variaza la 700g – Blat fara faina cu ciocolata fondanta Callebaut 54.5%, crema de vanilie de Bourbon, cremoso Gianduia, glazura de capsuni.

 

Detalii

Esplosione 110g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

110 g -Blat de migdale, mousse de yuzu , crema cu nuca de cocos ,ciocolata Velvet Callebaut 33.6%, jeleu de mango si cremoso de migdale.

Detalii

Ferrero Rocher 130g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

130 gr – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine,Bavareza cu crema de alune si cremoso cu ciocolata Callebaut 70% si mousse de alune

Detalii
tort de fructe

Giardino di frutta

140.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat lejer savoiardo, cremoso citrice, lime si busuioc, fructe osmozate kiwi,ananas si piersica,fructe de padure proaspete,crunchy de ciocolata Velvet Callebaut 33.6% si paillete feuilletine.

Detalii
Comanda Acum

Giardino di frutta 130g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

130 gr -blat lejer savoiardo, cremoso citrice, lime si busuioc, fructe osmozate kiwi,ananas si piersica,fructe de padure proaspete,crunchy de ciocolata Velvet Callebaut 33.6% si paillete feuilletine.

Detalii

Mimosa 140g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

140 gr – Mouse de vanilie de Madagascar si lamaie, gelatina de ananas, blat aromatizat cu coaja de lamaie si vanilie

Detalii

Mousse Cheesecake 130g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

130g – Mousse de ciocolata alba Callebaut,vanilie de Madagascar,pasta de barnza cu capsuni,blat de migdale aromatizat cu sirop de salcam si glazura de capsuni

Detalii

Oriente

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100g – Crema patisera stigmatizata cu vanilie de Madagascar, scortisoara, anason, cuisoare si cardamon, glazura de portocala

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa

Detalii

Parfum de vară

160.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.

Detalii
Comanda Acum

Parfum de Vara 130g

16.00 lei

130gr-Mousse de flori de soc, namelaka de mure, gelatina de capsuni , crocant de fistic, blat umed cu fistic.

Detalii

Passione 130g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

130 g – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crema cu vanilie de Bourbon, jeleu de capsuni, mousse de ciocolata Ciocolata Callebaut 70%, glazura de capsuni, jeleu de zmeura.

Detalii
prajituri asortate

Platou cu prajituri asortate

95.00 lei

700g – Platou cu prajituri asortate

Detalii

Raffaello 140gr

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

140gr – Blat de migdale,crema Raffaello cu nuca de cocos si ciocolata Velvet Callebaut 33.6%,cremoso de migdale si mousse de ciocolata alba, vanilie de Madagascar si glazura mirror de migdale

Detalii

Savarina cu capsuni 250g

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

250 gr – Savarina, jeleu de capsiuni si frisca naturala aromatizata cu lime si vanilie de Bourbonc

Detalii

Savarina cu visine 250g

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

250 gr – Savarina, jeleu de visine si frisca naturala aromatizata cu lime si vanilie de Bourbon

Detalii

Snickers 130g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

130g- Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.

Detalii

Tre mousse 100g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100 g -blat lejer cu ulei de masline,Velvet Callebaut 33.6%,mousse de ciocolata Callebaut 40.7%,mousse de ciocolata fondanta Cacao Barry 55%,crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine.

Detalii

Viola 140g

16.00 lei
Evaluat la 0 din 5

140 gr -blat lejer de migdale,mousse de mango,cremoso praline,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.

Detalii
tort armonia

Armonia

140.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1kg – Blat aromat cu fistic, cremoso cu fructul pasiunii, crema de fistic 100%, namelaka de ciocolata Callebaut 40.7%, glazura mirror din fructul pasiunii.

Detalii
Comanda Acum
cozonac artizanala cu fisticOut Of Stock

Cozonac cu dubla umplutura de fistic – 12-13 cu livrare 23-24 decembrie

90.00 lei

1Kg – Ingrediente: maia naturala, drojdie, zahar, unt, ulei presat la rece, fistic, pasta de fistic artizanala, amidon, vanilie de Bourbon, coaja de lamaie biologica si portocala

Detalii

EL

140.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

Variaza la 700g –  Blat de ciocolata Callebaut 54.5%, crema de ciocolata si caramel, cremoso cu fructul pasiunii, glazura mirror cu cacao.

Detalii

Irish coffee

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100g – Crema patisera cu Baileys, glazura de cafea , frisca aromatizata cu Baileys

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa

Detalii
paris brest box

Paris-Brest

84 lei

500g

Detalii

Mojito

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100g – Crema patisera cu menta , glazura cu rom si lime

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa

Detalii

Passione

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, crema cu vanilie de Bourbon, jeleu de capsuni, mousse de ciocolata Ciocolata Callebaut 70%, glazura de capsuni, jeleu de zmeura.

Detalii
Comanda Acum
tort raffaello

Raffaello

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat de migdale,crema Raffaello cu nuca de cocos si ciocolata Velvet Callebaut 33.6%,cremoso de migdale si mousse de ciocolata alba, vanilie de Madagascar si glazura mirror de migdale

Detalii
Comanda Acum
mimosa tort aniversal

Mimosa

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Mouse de vanilie de Madagascar si lamaie, gelatina de ananas, blat aromatizat cu coaja de lamaie si vanilie

Detalii
Comanda Acum
dolce viaggio

Dolce viaggio

98.00 lei

600g – 2 buc. Paris-Brest Praline / 2 buc. Pavlova / 2 buc. Sfumature di Macarons

Detalii
tort viola

Viola

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat lejer de migdale,mousse de mango,jeleuri de mure,glazura mirror,cremoso praline de migdale.

Detalii
Comanda Acum

Sfumature di Macarons 6 buc.

96.00 lei

600g – 6 buc. Sfumature di Macarons

Macaron, cremoso de mure, coulis de fructe de padure, foita de aur comestibila

Detalii
La torta tre mousse

Tre mousse

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat lejer cu ulei de masline,Velvet Callebaut 33.6%,mousse de ciocolata Callebaut 40.7%,mousse de ciocolata fondanta Cacao Barry 55%,crunchy de ciocolata Callebaut 40%,paillete feuilletine.

Detalii
Comanda Acum

Busuioc se Lime

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100 g – busuioc si lime, crema pasticcera aromatizata cu busuioc, glazura de lime.

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.

Detalii
tort lintensita

L’intensità

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg – Blat financier cu Ciocolata Callebaut 70%, namelaka cu ciocolata Callebaut, jeleu de zmeura, cremoso cu alune de padure, mousse cu ciocolata fondanta Cacao Barry 60%, glazura din fructe de padure.

Detalii
Comanda Acum

Pavlova 6 buc.

78.00 lei

600g – 6 buc. Pavlova

Bezea cu lime, frisca, mascarpone, fructe de padure

Detalii
tort snickers

Snickers

130.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1kg – Blat fara faina cu ciocolata Cacao Barry 60%, crema cu unt de arahide 100% facut in casa, crema mou caramel, arahide coapte si glazura de ciocolata Callebaut 54,5%.

Detalii
Comanda Acum

Cheesecake

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100 g – crema pasticera cheesecake, cremoso de mure, mure prospete.

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.

Detalii
tarta lemon pie

Tarta lemon pie

120.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului.

600 g -blat de tarta fraged,crema mousseline de lamaie,bezea aromatizata si menta

Detalii

Raffaello

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100 g -crema pasticera cu cocos, glazura de ciocolata Velvet Callebaut 33.7% cu paillete Feuilletine

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.

Detalii

Snickers

12.00 lei

100 g – crema pasticera cu unt de arahide facut in casa, gasura de ciocolata si arahide, gel de caramel.

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.

Detalii
tarta di mela

Tarta di mela

120.00 lei

Deoarece fiecare tort se executa manual, nu dupa sabloane, tortul final nu va arata identic ca si detalii ca cel din poza si poate exista o diferenta de greutate de +/-(10%-15%) in functie de complexitatea executarii tortului

1 kg -blat de tarta fraged crema mousseline cu vanilia de Madagascar, cremoso cu caramel,mar copt si usor aromatizat cu scortisoara si vanilie.

Detalii
Comanda Acum

Straciatella

13.00 lei

100g – crema pasticera stracciatella, glasa de cirese

Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate.

Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.

Detalii

Vanilie cu frisca

13.00 lei
Evaluat la 0 din 5

100 g – crema pasticera de vanilie si frisca aromatizata cu lime. Alergeni: ou, faina de grau, lapte si produse derivate. Poate contine urme de: alune de padure, fistic, nuci si alte fructe cu coaja lemnoasa.
.

Detalii