PERPETUAL MOMENTS SRL. inregistrata cu nr. J13/3478/2023 CUI 48971296,  comercializează produse destinate consumului, fără restricții, sub formă proaspătă. Produsele sunt fabricate într-un sistem de siguranță a alimentului, iar la cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.PERPETUAL MOMENTS SRL. nu iși asumă răspunderea de a garanta că produsele noastre nu conțin deloc alergeni. În laboratorul nostru se folosesc ingrediente cu potențial alergen: lapte și preparate din lapte, oua, fructe cu coajă lemnoasa, faina de grâu (gluten), semințe de susan. În cazul în care ne solicitați produse fară unul sau mai multe din aceste ingrediente vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a limita riscul contaminării, dar este responsabilitatea dvs. să ne anunțați dacă suferiți de alergii. Produsele noastre nu sunt recomandate a fi consumate de persoanele cu diabet zaharat, decât în cazul în care se comandă produse special destinate persoanelor cu această afecțiune. Nu se recomanda consumul de produse care conțin cafea sau coloranți de către copii întrucât pot afecta negativ concentrarea și atenția acestora.

Toate produsele PERPETUAL MOMENTS SRL.  sunt lucrate manual, de la prăjituri și până la torturi, iar din acest motiv se vor regăsi variații de textura și culoare în produsul pe care îl veți achiziționa. Toate imaginile din pliantele și de pe site-ul nostru www.perpetual.rosau pagina de Facebook sunt sugestii de prezentare, avand un caracter pur informativ. Nu garantăm în nici un fel că putem reproduce identic un model, fie de pe site-ul nostru, fie din imaginile prezentate de client, din alte medii. Comenzile se preiau on-line, doar prin intermediul site-ului nostru www.perpetual.ro sau personal, la unul dintre sediile firmei. Termenul minim de preluare a comenzilor pentru torturile simple, nepersonalizate, este de 24 ore, dar nu mai târziu de ora 14 pentru a doua zi, iar pentru torturile personalizate cu pastă de zahăr sau alte decorațiuni, este de 5 zile,  în limita disponibilității. Comenzile online sunt valide doar după confirmarea acestora. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 săptămâni înainte. În momentul atingerii capacităţii maxime de producţie a laboratorului nostru, preluarea comenzilor va înceta.

Pentru comenzile personalizate de peste 30 felii se va achita în avans 30% din valoarea aproximată a comenzii. În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul se obligă să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 4 zile înainte. Avansul este o sumă de bani achitată cu titlu de garanție, după semnarea contractului și achitarea sumei de avans, în cazul în care, din diferite motive  doriți să renunțați la colaborarea cu PERPETUAL MOMENTS SRL., suma nu se mai returnează. Vă oferim posibilitatea de a achiziționa produse  de valoarea sumei cu titlu de avans.

Pentru comenzile preluate la  unul din sediile PERPETUAL MOMENTS SRL. clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze. Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. Luând în considerare caracterul perisabil al produselor comercializate, PERPETUAL MOMENTS SRL. nu va lua în considerare eventualele reclamații privind calitatea produselor, la un termen ce depășește 72 ore de la preluarea lor și doar dacă se face dovada bonului de casă.  După livrarea/predarea comenzilor pentru orice produse,PERPETUAL MOMENTS SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru nici un fel de alterare/deteriorare/modificare adusă de către terți produselor sau în cazul în care produsele dispar din locația în care au fost predate. Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru produsele de candybar rămase pe vasele de prezentare împrumutate, la momentul recuperării vaselor. Astfel de produse vor fi tratate ca resturi menajere și aruncate corespunzator. Garantăm parametrii de calitate pe perioada de valabilitate a produselor, strict în cazul respectarii condițiilor de depozitare și transport specifice. Conditii de transport: în recipiente destinate produselor alimentare, în vehicule curate,aerisite, în absența produselor toxice și cu miros pătrunzător, în condiții de temperatură controlată. Condiții de desfacere și păstrare: în frigidere curate, la temperatură de +4..+8 grade Celsius, valabilitate 72 ore de la data livrării.

Pentru figurinele 3D, realizate manual, se percepe o taxă de manoperă/ bucată, în plus față de prețul tortului/kg. Acest cost variază între 38-100 lei/bucată, în funcție de dificultatea și complexitatea figurinelor solicitate, conform listei de prețuri.  Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile. Pentru torturile personalizate în forme 3D ( mașini, cifre, animale etc.) pretul/ kg va fi mai mare decât al unui tort în formă clasică cu 20 lei/ kg față de prețul de bază din listă. Cantitatea minimă garantată  pentru torturi personalizate cu pastă de zahăr este de 2,5-3 kg, iar pentru cele 3D, 4 kg. Cantitatea finală a produsului comandat poate varia cu +/- 25 %, depinzând de sortimentul ales și tipul decorului solicitat.

Produsele comandate se pot ridica de la Laboratorul Cofetăriei Perpetual, din Constanta, Str. Mircea cel Batran, Nr.12. În limita disponibilității asigurăm livrarea cu 10 lei taxa de transport, pe raza orașului Constanta.Prețurile exprimate în comanda tortului/prajiturilor nu acoperă servicii suplimentare precum felierea torturilor și servirea prajiturilor. Aceste servicii le putem oferi contracost, la solicitarea expresă a clientului.

În cazul excepțional în care, din eroare umană, o comandă nu a fost înregistrată și prelucrată, PERPETUAL MOMENTS SRL, va prelucra de îndată acea comandă și o va livra către client în cel mai scurt timp posibil sau dacă timpul nu permite va propune produse înlocuitoare. Costul livrarii va fi suportat de PERPETUAL MOMENTS SRL., dar nu și contravaloarea produselor livrate. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client ș iPERPETUAL MOMENTS SRL. În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 vă anunțăm că, la preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon pe care le vom folosi pentru a lua legătura cu dvs. doar în ceea ce privește comanda depusa și în nici un caz nu le folosim la o data ulterioară sau în alt scop și nu le stocăm.”

 

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Comenzile cu plata online se livrează doar după recepționarea contravalorii lor. Nu onorăm comenzile plasate într-un interval mai mic de 24 ore față de momentul livrării

Preturile afisate sunt exprimate in LEI si contin TVA. Preturile nu includ taxele de livrare. Acestea pot fi gasite in pagina livrare.